Transport si Returnare

Firma noastra lucreaza cu POSTA ROMANA si CURIER  RAPID

Daca ai ales ca modalitate de livrare curierul rapid, coletul va ajunge la adresa specificata de tine a doua zi lucratoare (24 ore).
 Ca optiune se poate alege si o alta adresa de livrare inainte de finalizarea comenzi.

Atentie! Din cauza programului firmei de curierat, livrarile se fac doar in zilele lucratoare de luni pana vineri in intervalul orar 10 – 18 si sambata in intervalul orar 10-14.

Daca ai ales ca modalitate de livrare Posta Romana, coletul va ajunge la tine in 3-5 zile lucratoare. Vei fi instiintat de existenta coletului printr-un aviz postal, pe care il vei gasi in cutia ta postala. Cu avizul primit, te prezinti la oficiul postal de care apartii si ridici coletul.
Atentie! Ai grija ca adresa de livrare pe care ne-ai dat-o in acest caz sa fie aceeasi cu cea din buletin. Altfel cei de la Posta Romana nu-ti vor inmana coletul

Plata Ramburs
Plata pentru produsele pe care le-ai comandat, se va face ramburs, adica cash, la primirea pachetului. Daca ai ales ca modalitate de livrare Posta Romana, atunci plata o vei face la ghiseu, atunci cand te vei duce sa ridici coletul. Daca ai ales ca modalitate de transport curierul rapid, vei plati agentului care iti va aduce coletul.

ATENTIE:
Site-ul ofera un calcul aproximativ al livrari prin posta romana si  curierat rapid.
Pretul de transport poate diferi in functie de marimea , greutatea si valoarea de ramburs.
Pretul exact al transportului si prin ce firma se va face tansportul va fi stabilit de comun dupa ce se preia comanda produselor si veti fi sunati de un reprezentant sportwelt.ro 


Returnarea Produselor
ATENTIE: Returnarea produselor trebuie facuta in termen de maxim 7 zile de la primirea comenzii. Produsele trebuie sa fie in ambalajul original, sa aiba toate etichetele, sa nu fie spalate si sa nu fie deteriorate in nici un fel. Toate taxele cu privire la returnarea produselor, returnarea banilor precum si retrimiterea unor noi produse vor fi suportate de catre cumparator.


Loading...